ID Anunt: #X9330005R

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Oferta apartament

Zimnicea, zona Central - Hartă
Actualizat în 02.07.2018
Preţ pornire:
13.104 EUR
14.572 USD
62.625

RON

Comision 0% cumpărător
Proprietate publicată fără poze.
3 camere

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

De vanzare apartament situat in zona centrala a orasului , compus din 3 camere si dependinte , si dispune de o suprafata utila de 74.

Caracteristici

  • Nr. camere:3
  • Tip imobil:bloc de apartamente

Specificaţii

Utilităţi

  • Utilitati generale: Curent, Apa
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Apartament de vânzare

Zimnicea, zona Central

3 cam

13.436 €

Costuri adiţionale

La achiziţie

1.295 RON

La achiziţie

4.539 RON

Costuri adiţionale mai puţin ştiute la achiziţie: taxe notariale, comisioane etc.

Localizare şi împrejurimi