ID Anunt: #X79T0400P

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren si cladire tip D+P+1E situate in Brasov, Str. Avram Iancu Nr. 52

Braşov, zona Blumăna - Hartă
Actualizat în 18.08.2021
Preţ pornire:
1.332.034 RON
312.978 USD
269.250

EUR

+ TVA
Teren si cladire tip D+P+1E situate in Brasov, Str. Avram Iancu Nr. 52 - imaginea 1
birou de vanzare in Brasov, Blumana, Tip imobil: Cladire de birouri
Vezi galeria
Salvează  1 0Adaugă notiţe
 • Teren si cladire tip D+P+1E situate in Brasov, Str. Avram Iancu Nr. 52 - imaginea 1
  birou de vanzare in Brasov, Blumana, Tip imobil: Cladire de birouri
 • Teren si cladire tip D+P+1E situate in Brasov, Str. Avram Iancu Nr. 52 - imaginea 2
  birou de vanzare in Brasov, Blumana, Tip imobil: Cladire de birouri
 • Teren si cladire tip D+P+1E situate in Brasov, Str. Avram Iancu Nr. 52 - imaginea 3
  birou de vanzare in Brasov, Blumana, Tip imobil: Cladire de birouri
 • Teren si cladire tip D+P+1E situate in Brasov, Str. Avram Iancu Nr. 52 - imaginea 4
  birou de vanzare in Brasov, Blumana, Tip imobil: Cladire de birouri
 • Teren si cladire tip D+P+1E situate in Brasov, Str. Avram Iancu Nr. 52 - imaginea 5
  birou de vanzare in Brasov, Blumana, Tip imobil: Cladire de birouri
 • Teren si cladire tip D+P+1E situate in Brasov, Str. Avram Iancu Nr. 52 - imaginea 6
  birou de vanzare in Brasov, Blumana, Tip imobil: Cladire de birouri
 • Teren si cladire tip D+P+1E situate in Brasov, Str. Avram Iancu Nr. 52 - imaginea 7
  birou de vanzare in Brasov, Blumana, Tip imobil: Cladire de birouri
 • Teren si cladire tip D+P+1E situate in Brasov, Str. Avram Iancu Nr. 52 - imaginea 8
  birou de vanzare in Brasov, Blumana, Tip imobil: Cladire de birouri
 • Teren si cladire tip D+P+1E situate in Brasov, Str. Avram Iancu Nr. 52 - imaginea 9
  birou de vanzare in Brasov, Blumana, Tip imobil: Cladire de birouri

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

 • • Organizator:
  RomInsolv SPRL, administrator judiciar al Condmag SA, societate în reorganizare.
 • • Loc desfăşurare licitaţie:
  Platforma de licitatii publice online.
 • • Alte detalii licitaţie:
  Mai multe detalii la numărul de telefon afișat în anunț.

Caracteristici

 • Tip imobil:Cladire de birouri
 • Suprafaţă:535,4 mp
 • Suprafaţă teren:257 mp

Specificaţii

RomInsolv SPRL, în calitate de administrator judiciar al debitoarei Condmag S.A. - societate în reorganizare vinde, prin licitație publică online, proprietatea imobiliară a debitoarei situată în Municipiul Brașov, Str. Avram Iancu Nr. 52, Județul Brașov constând în teren în suprafață de aproximativ 257 m.p., clădire “sală ședințe/evenimente” D+P+1E, edificată pe acest teren, identificate prin CF vechi 12937, CF nou 158984, nr. cadastral nou 158984, cotă indiviză de 1/6 din părțile de uz comun generale LOT 4 și 1/3 din partea de uz comun generală, terenul având o suprafață de aproximativ 15 mp.

Pe baza informațiilor din Extrasele de Carte Funciară, menționăm că:

Imobilul LOT 2 este compus din:
1. Clădire “sală ședințe/evenimente” – Bunul imobil este înscris în Cartea Funciară cu nr. 12937, CF nou 158984 Brașov având număr cadastral 158984. Imobilul denumit Corp 2 are un regim de înălțime D+P+1E și este alcătuit din:
- demisol: depozit general, 2 holuri, 4 depozite, CT;
- parter: 4 birouri, casierie, vestiar, grup sanitar, cabină pază, 2 holuri, casa scării, spații ghișee;
- etaj I: 1 birou, hol, arhivă, grup sanitar, casa scării.
Clădirea cu o suprafață desfășurată de aproximativ 535,40 mp este edificată pe terenul în suprafață de aproximativ 257 mp.

2. Cotă indiviză de 1/6 din părțile de uz comun generale care cuprind: intrarea comună, curtea comună, branșamentele utilităților comune, zidurile, planșeele, învelitoarea comună și teren în suprafață de aproximativ 623 mp. Părțile de uz comun generale fac parte din LOT 4 și sunt intabulate în CF nou 159724 Brașov, nr. cadastral 159724.

3. 1/3 din partea de uz comun generală, terenul având o suprafață de aproximativ 15 mp, înscris în CF 159725 Brașov, având numărul cadastral 159725.

Imobilul supus vânzării este racordat la toate utilitățile: energie electrică, apă, canalizare menajeră și pluvială, gaze și are încălzire centrală proprie.

Accesul la proprietate se face exclusiv din curtea interioară a imobilului reprezentat de terenul în suprafață de aproximativ 623 mp.
În prezent, bunul imobil este închiriat în proporție de 100%, iar contractele de locațiune au valabilitate până în luna iulie 2022 și prevăd un termen de preaviz de 60 de zile de la data primirii notificării privind vânzarea bunului.

Imobilul este grevat de sarcini, iar în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 85/2014, bunul este dobândit liber de orice sarcini, precum ipoteci, drepturi de retenție de orice fel ori măsuri asiguratorii, inclusiv cele instituite în cursul procesului penal, cu excepția sechestrului asiguratoriu instituit în vederea confiscării.

Proprietatea imobiliară se vinde prin licitație publică online deschisă de RomInsolv SPRL, pornind de la prețul de 269.250 Euro + TVA. Licitațiile vor avea loc la ora 13:00, pe platforma de licitații publice online, în data de: 01.09.2021; 08.09.2021; 15.09.2021; 22.09.2021; 29.09.2021; 06.10.2021; 13.10.2021; 20.10.2021.

Accesarea intenției de a participa la licitație din platforma de licitații publice online este un prim pas procedural în vederea înscrierii efective la licitație care presupune îndeplinirea succesivă și cumulativă a unor condiții precum achitare taxă de participare la licitație, achitare garanție, depunere documente, etc. Validarea înscrierii se face cel târziu în ziua de luni ce precede data organizării licitației, ora 18:00.

Pentru informații suplimentare legate de organizarea licitației, caietul de sarcini, precum și pentru alte informații referitoare la proprietatea imobiliară scoasă la vânzare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat în anunț.

*Suprafața totală trecută în anunț este suprafața desfășurată aproximativă a proprietății.

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi