ID Anunt: #X5FH0105B

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Casa de vânzare

Arad, zona Şega - Hartă
Actualizat în 10.02.2020
555.220 RON
124.291 USD
115.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Arad, Sega, Suprafata utila: 142 mp, Suprafata teren: 179 mp, Regim înaltime: P+M
Vezi galeria
142 mp utili | 179 mp teren

Detalii

Teren 179 mp si casa P+M (duplex).

Suprafata utila: 142 mp.

Caracteristici

  • Suprafaţă utilă:142 mp
  • Suprafaţă teren:179 mp
  • Regim înălţime:P+M

Specificaţii

Alte detalii zonă

  • Amenajare strazi: Asfaltate
  • Mijloace de transport
  • Iluminat stradal
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi