ID Anunt: #X87Q010PQ

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Zărand - Hartă
Actualizat în 30.10.2020
Preţ pornire:
11.199 EUR
13.353 USD
54.580

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Zarand, Suprafata teren: 2880 mp
Vezi galeria
2880 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan in suprafata de 2880 mp si casa - parter, o anexa locuibila si o anexa gospodareasca (tip garaj/magazie). Terenul are o forma regulata, suprafata plana, fara denivelari. Racordat la reteaua de apa si energie electrica.

Terenul are front la drum neamenajat, iar accesul in zona se face de pe DJ 792. Este imprejmuit cu gard din placi de lemn si poarta metalica.

Suprafata construita: 137 mp + o anexa tip grajd animale.

Casa are urmatoarele finisaje: pardoseli din beton in camere (parchetul a fost demontat), zugraveli lavabile partiale, tamplarie interioara demontata. Tamplarie exterioara: lemn cu ochiuri de sticla.

Instalatii electrice: iluminat incandescent si prize pentru curent. Apa: retea / fosa. Incalzire si apa calda: nu exista.

Anexa locuibila: gresie in baie, parchet ...Citeşte mai mult

Caracteristici

  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):137 mp
  • Suprafaţă teren:2880 mp
  • Nr. fronturi:1

Specificaţii

Utilităţi

  • Utilitati generale: Curent, Apa, Fosa septica

Finisaje

  • Podele: Parchet, Gresie
  • Usi interior: Lemn
  • Pereti: Faianta, Vopsea lavabila
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi