ID Anunt: #X43L01027

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Geamăna - Hartă
Actualizat în 28.05.2020
Preţ pornire:
855.945 RON
213.426 USD
175.600

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Geamana, Suprafata teren: 1126 mp
Casa de vânzare - imaginea 2
Casa de vanzare in Geamana, Suprafata teren: 1126 mp
Vezi galeria
1126 mp teren
  • Casa de vânzare - imaginea 1
    Casa de vanzare in Geamana, Suprafata teren: 1126 mp
  • Casa de vânzare - imaginea 2
    Casa de vanzare in Geamana, Suprafata teren: 1126 mp

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobil situat in Sat Geamana, Comuna Bradu, Punct Obor, Judet Arges, compus din teren curti constructii situat in intravilan in suprafata de 1126 m.p. din masuratori si 1142 m.p. din acte, impreuna cu constructia casa de locuit in regim de inaltime P+1E, in suprafata construita de 187 m.p. si garaj in suprafata construita de 20 mp. Utilitati la limita terenului: gaze, energie electrica, apa, canalizare.

Caracteristici

  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):187 mp
  • Suprafaţă teren:1126 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi