ID Anunt: #X5FH0105O

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Casa de vânzare

Mărăcineni - Hartă
Actualizat în 27.05.2020
5 RON
1 USD
1

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Maracineni, Suprafata teren: 2041 mp, An constructie: 2006
Vezi galeria
2041 mp teren

Detalii

Casa 56 mp, magazie 32 mp si teren 2.041 mp (453 mp curti-constructii si 1588 mp arabil; deschidere 14.5 ml la DN7), sat Ciumesti, com. Maracineni

Constructia este din caramida, regim de inaltime P.

Utilitati: curent, apa, gaz, internet, telefon, TV

PIF: 2006

Caracteristici

  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):88 mp
  • Suprafaţă teren:2041 mp
  • Nr. fronturi:1
  • Front stradal:14.5 m
  • An construcţie:2006
  • Structură rezistenţă: caramida

Specificaţii

Utilităţi

  • Utilitati generale: Curent, Apa, Gaz, CATV, Telefon

Dotări

  • Alte spatii utile: Spatiu depozitare
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi