ID Anunt: #X87Q010PA

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Mihăeşti - Hartă
Actualizat în 21.10.2019
Preţ pornire:
7.135 EUR
7.711 USD
34.450

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Mihaesti, Suprafata utila: 60,75 mp, Suprafata teren: 1124 mp
Vezi galeria
60,75 mp utili | 1124 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietatea este formata din teren cu suprafata totala de 1124 mp si constructiile aferente. Constructia cu destinatie rezidenta are suprafata de 60,75 mp iar cea cu destinatie magazie are o suprafata de 16,83 mp.

Caracteristici

  • Suprafaţă utilă:60,75 mp
  • Suprafaţă teren:1124 mp

Specificaţii

Dotări

  • Alte spatii utile: Spatiu depozitare, Anexe
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi