ID Anunt: #X87Q010O7

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare 3 camere

Actualizat în 22.01.2020
Preţ pornire:
16.486 EUR
17.857 USD
78.803

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare 3 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 3 camere in Asau, Suprafata teren: 2376 mp
Vezi galeria
3 camere | 2376 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobilul este situat in Comuna Asau, sat Ciobanus, judetul Bacau. Proprietatea este compusa din locuinta in suprafata de 115 mp si teren in suprafata de 2.376 mp. Locuinta este compusa din 3 camere si dependinte, terasa si beci.

Caracteristici

  • Nr. camere:3
  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):115 mp
  • Nr. terase:1
  • Suprafaţă teren:2376 mp

Specificaţii

Dotări

  • Alte spatii utile: Pivnita
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi