ID Anunt: #X87Q010MV

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare o cameră

Comăneşti - Hartă
Actualizat în 26.01.2021
Preţ pornire:
14.202 EUR
17.204 USD
69.855

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare o cameră - imaginea 1
Casa de vanzare o camera in Comanesti, Suprafata teren: 1087 mp
Vezi galeria
1 cameră | 1087 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobilul este compus din teren intravilan curti constructii in suprafata de 90 mp pe care este edificat o constructie cu destinatie spatiu comercial si regim de inaltime C1+P+M, situat in Comanesti, str. Muntelui (nr cadastral vezi numărul-C1) si teren intravilan curti constructii in suprafata de 997 mp situat in COMANESTI, str. Dumbravei nr. 14 , pe care sunt edificate: constructie din lemn si caramida cu destinatie de locuinta, o magazie si o anexa (nr cadastral 1095, 1095-C1, 1095-C2).

Caracteristici

  • Nr. camere:1
  • Suprafaţă teren:1087 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi