ID Anunt: #X6Q1010KR

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa + teren 804 mp, Letca Veche, Bacau

Bacau, zona Letea - Hartă
Actualizat in 28.05.2019
Preţ pornire:
218.924 RON
50.674 USD
45.974

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa + teren 804 mp, Letca Veche, Bacau - imaginea 1
Casa de vanzare 4 camere in Bacau, Letea, Suprafata utila: 160 mp, Suprafata teren: 804 mp
Vezi galeria
4 camere | 160 mp utili | 804 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Locuinta cu regim de inaltime P+M, avand suprafata ocupata la sol de 100 mp, si suprafata construit-desfasurata estimata la cca 180 mp(mansarda a fost considerata ca reprezentand cca 80% din suprafata ocupata la sol de constructie).

Locuinta are fundatii din beton armat si suprastructura pe cadre de beton si zidarie portanta de caramida. Compartimentarile interioare sunt realizate din zidarie de caramida si BCA. Acoperisul este pe structura de lemn cu invelitoare de tabla tip "Lindab".

Constructia a fost edificata dupa 2000 situata pe un teren intravilan curti constructii in suprafata de 804 mm situat in Letca Veche.

Proprietatea se vinde prin licitatie publica

Comision 0%

Caracteristici

  • Nr. camere:4
  • Suprafaţă utilă:160 mp
  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):180 mp
  • Suprafaţă teren:804 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi