ID Anunt: #X87Q010PC

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Actualizat în 06.03.2020
Preţ pornire:
46.859 EUR
51.863 USD
226.316

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Dipsa, Suprafata teren: 2453 mp
Vezi galeria
2453 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietatea este situata in comuna Galatii Bistritei sat Dipsa, str. Principala, nr.276 Bistrita Nasaud. Imobilul este compus din casa si teren in suprafata de 2453 mp, si este intabulat in CF nr.1427/N Galatii Bistritei, nr. cad 270.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:2453 mp

Specificaţii

Dotări

  • Dotari imobil: Curte
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi