ID Anunt: #X87Q010A6

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare 5 camere

Actualizat în 15.02.2021
Preţ pornire:
32.628 EUR
39.554 USD
159.043

RON

Comision 0% cumpărător
Preţ redus cu 25%
Casa de vânzare 5 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 5 camere in Herina, Suprafata teren: 375 mp, Regim înaltime: P+1E
Vezi galeria
5 camere | 375 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Condiţii de participare:
    Depozit minim: 10 %

Detalii

Proprietatea este reprezentata de un teren, in suprafata de 375 mp. Casa de locuit are un regim de inaltime de tipul P+1, compusa din 2 camere si bucatarie, la parter si 3 camere la etaj.

Caracteristici

  • Nr. camere:5
  • Nr. bucătării:1
  • Suprafaţă teren:375 mp
  • Regim înălţime:P+1E

Specificaţii

Vecinătăţi

Imobilul se afla intr-o zona rezidentiala de case. Drumul de acces este pietruit.

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi