ID Anunt: #X87Q010AM

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Orheiul Bistritei, Nr. 114, Jud. Bistrita Nasaud

Orheiu Bistriţei - Hartă
Actualizat în 25.02.2020
Preţ pornire:
49.402 EUR
54.016 USD
238.552

RON

Comision 0% cumpărător
Preţ redus cu 25%
Orheiul Bistritei, Nr. 114, Jud. Bistrita Nasaud - imaginea 1
Casa de vanzare in Orheiu Bistritei, Suprafata teren: 2500 mp, Regim înaltime: D+P+M
Vezi galeria
2500 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Condiţii de participare:
    Depozit minim: 10%

Detalii

Proprietatea este reprezentata de un teren arabil, in suprafata totala de 2500 mp. Dispune de o casa de locuit, in regim de inaltime demisol, parter si mansarda.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:2500 mp
  • Regim înălţime:D+P+M

Specificaţii

Vecinătăţi

Imobilul este situat intr-o zona de case. In apropiere se gaseste un magazin alimentar.

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi