ID Anunt: #X9P80100G

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Şieu-Măgheruş - Hartă
Actualizat în 10.09.2018
Preţ pornire:
277.806 RON
62.505 USD
57.500

EUR

Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Sieu-Magherus, Suprafata teren: 250 mp
Vezi galeria
250 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Organizator:
    BEJ MANCHEVICI
  • • Număr dosar execuţional:
    2674/2012

Detalii

Teren 250 mp

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:250 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi