ID Anunt: #X87Q010ST

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare 8 camere

Botoşani, zona Central - Hartă
Actualizat în 13.11.2020
Preţ pornire:
154.967 EUR
188.667 USD
755.311

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare 8 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 8 camere in Botosani, Central, Suprafata utila: 417,13 mp, Suprafata teren: 841 mp, Regim înaltime: D+P+1E, An constructie: 2007
Vezi galeria
8 camere | 417,13 mp utili | 841 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietatea este amplasata in municipiul Botosani, pe strada Savenilor nr. 188, in zona Savenilor, la iesirea din oras spre localitatea Rachiti. Aceasta este compusa din teren in suprafata de 841 mp, si constructia edificata pe acesta. Locuinta are regim de inaltime D+P+M, suprafata construita de 152,18 mp., respectiv suprafata construita desfasurata de 417,13 mp. Aceasta beneficiaza de fundatii din beton, structura din zidarie portanta cu inchideri si compartimentari din BCA si caramida, sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla Lindab. Terenul este in panta, are forma regulata si deschidere de 17,95 m la strada Savenilor.

Caracteristici

  • Nr. camere:8
  • Suprafaţă utilă:417,13 mp
  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):152,18 mp
  • Suprafaţă teren:841 mp
  • Front stradal:17.95 m
  • An construcţie:2007
  • Regim înălţime:D+P+1E

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi