ID Anunt: #X6Q1010L7

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa + teren, Darabani

Darabani - Hartă
Actualizat în 09.07.2018
Preţ pornire:
221.494 RON
51.370 USD
46.392

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa + teren, Darabani - imaginea 1
Casa de vanzare 5 camere in Darabani, Suprafata utila: 160 mp, Suprafata teren: 995 mp
Casa + teren, Darabani - imaginea 2
Casa de vanzare 5 camere in Darabani, Suprafata utila: 160 mp, Suprafata teren: 995 mp
Vezi galeria
5 camere | 160 mp utili | 995 mp teren
 • Casa + teren, Darabani - imaginea 1
  Casa de vanzare 5 camere in Darabani, Suprafata utila: 160 mp, Suprafata teren: 995 mp
 • Casa + teren, Darabani - imaginea 2
  Casa de vanzare 5 camere in Darabani, Suprafata utila: 160 mp, Suprafata teren: 995 mp

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Casa P+E, in suprafata construita de 180,40 mp, compusa din camera de zi, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, camera copii, salon, terasa, 2 beciuri, sala sport si teren in suprafata de 995 mp.

Proprietatea este amplasata in zona mediana a localitatii Darabani, avand acces direct din drum secundar si dispune de urmatoarele utilitati:retea locala de energie electrica, retea locala de apa, retea locala de telefonie si internet.

Imobilul dispunde de fundatii continue, din beton armat, pereti interiori si exteriori din zidarie cu finisaje medii. Acoperisul este din tabla zincata tip sarpanta.

Imobilul se vinde in licitatie publica.

Comision 0%.

Caracteristici

 • Nr. camere:5
 • Suprafaţă utilă:160 mp
 • Suprafaţă construită
  (Amprentă la sol):180 mp
 • Suprafaţă teren:995 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi