ID Anunt: #X6Q10108A

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa+teren, Dorohoi, jud. Botosani

Dorohoi - Hartă
Actualizat în 22.05.2017
Preţ pornire:
154.107 RON
35.781 USD
32.250

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa+teren, Dorohoi, jud. Botosani  - imaginea 1
Casa de vanzare in Dorohoi, Suprafata utila: 275 mp, Suprafata teren: 316 mp
Vezi galeria
275 mp utili | 316 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietate rezidentiala compusa din:

- teren in suprafata de 316 mp, deschidere la strada 20 ml, acces pe drum secundar ingust;

- casa in regim de inaltime P+1E+M, in suprafata utila de 275,16 mp, suprafata desfasurata de 355.92 mp, si suprafata construita de 133.44 mp.

Imobilul se vinde in licitatie publica. (phx)

Caracteristici

  • Suprafaţă utilă:275 mp
  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):133 mp
  • Suprafaţă desfăşurată:355 mp
  • Suprafaţă teren:316 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi