ID Anunt: #X9330101S

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Oferta casa +teren

Poiana (Flamanzi) - Hartă
Actualizat în 26.04.2017
Preţ pornire:
45.537 EUR
50.503 USD
217.503

RON

Comision 0% cumpărător
Preţ redus cu 25%
Proprietate publicată fără poze.

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

 • • Organizator:
  Sfaiter Carmen
 • • Loc desfăşurare licitaţie:
  Asociat in cadrul BEJA sfaiter si Gavriliuc in Botosani, B-dul Mihai Eminescu, nr. 48, et. I, cam. 45, jud. Botosani
 • • Condiţii de participare:
  Termen limită înscriere: 09.05.2017 - ora 12:00
  Depozit minim: 10%

Detalii

De vanzare casa cu o suprafata utila de 175 mp si un teren aferent de 830 mp.

Caracteristici

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi