ID Anunt: #X43L01029

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Cernica - Hartă
Actualizat in 03.10.2019
Preţ pornire:
585.714 RON
135.576 USD
123.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Cernica, Suprafata teren: 1000 mp, Regim înaltime: P+1E+M
Casa de vânzare - imaginea 2
Casa de vanzare in Cernica, Suprafata teren: 1000 mp, Regim înaltime: P+1E+M
Vezi galeria
1000 mp teren
 • Casa de vânzare - imaginea 1
  Casa de vanzare in Cernica, Suprafata teren: 1000 mp, Regim înaltime: P+1E+M
 • Casa de vânzare - imaginea 2
  Casa de vanzare in Cernica, Suprafata teren: 1000 mp, Regim înaltime: P+1E+M

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietate rezidentiala compusa din teren intravilan in suprafata de 1,000 mp si constructiile edificate pe acesta : locuinta familiala C1 cu regim de inaltime de tip P+1E+M cu o supratafa construita la sol de 102.90 mp si garaj C2 cu o suprafata de 14.49 mp . Constructia detine detine finisaje medii (parchet masiv in camere, gresie bucatarie/bai si incalziere cu cetrala termica).Terenul este situat in Comuna Cernica, are iesire directa la Intrarea Luceafarului si indirect prin acesta la Soseaua Bucuresti-Cernica. Imobilul este amplasat intr-un cartier de case cu curte, cu dotari edilitare complete in imediata apropiere si cu acces la transportul in comun si la unitati comerciale. Proprietatea este situata in Comuna Cernica, Judetul Ilfov.

Caracteristici

 • Suprafaţă construită
  (Amprentă la sol):120,8 mp
 • Suprafaţă teren:1000 mp
 • Regim înălţime:P+1E+M
 • Nr. garaje:1

Specificaţii

Utilităţi

 • Sistem incalzire: Centrala proprie

Finisaje

 • Podele: Parchet, Gresie
 • Pereti: Faianta

Alte detalii zonă

 • Amenajare strazi: Asfaltate
 • Mijloace de transport
 • Iluminat stradal
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi