ID Anunt: #X9P801074

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa P+1 121.86 mp si teren 250.78 mp, Glina, jud Ilfov

Actualizat in 06.05.2019
Preţ pornire:
209.167 RON
48.978 USD
44.300

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa P+1 121.86 mp si teren 250.78 mp, Glina, jud Ilfov - imaginea 1
Casa de vanzare in Glina,

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Organizator:
    BEJA AEQUITAS
  • • Loc desfăşurare licitaţie:
    BUCURESTI SPLAIUL UNIRII NR 108
  • • Număr dosar execuţional:
    1331/2015

Detalii

Casa P+1 121.86 mp si teren 250.78 mp, Glina, jud Ilfov

Caracteristici

Specificaţii

Vecinătăţi

Glina

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi