ID Anunt: #X87Q010QA

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Pantelimon, zona Nord-Est - Hartă
Actualizat in 17.05.2019
Preţ pornire:
94.022 EUR
107.104 USD
444.000

RON

Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Pantelimon, Nord-Est, Suprafata teren: 275 mp
275 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobilul este situat in Pantelimon, str. Piersicului, nr. 39, judetul Ilfov. Acesta este compus din teren intravilan in suprafata de 275 mp si constructie edificata pe acesta. Terenul are lungimea parcelei de 23,59 m si deschiderea parcelei de 11,75 m. Casa cu regim de inaltime P+M, construita in 2006, are suprafata construita de 92 mp si suprafata desfasurata de 183 mp. La exterior finisajele imobilului constau in termosistem si vopsea decoarativa, acoperis in doua ape cu invelitoare din tabla zincata. Casa dispune de finisaje superioare: pardoseli placate cu parchet laminat in camere si holul de la etaj, gresie in bucatarie, bai, scara si holul de la parter; zugraveli cu vopsea lavabila in camere, holuri si casa scarii, pereti placati cu faianta in bai si in bucatarie. Tamplaria interioa...Citeşte mai mult

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:275 mp

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi