ID Anunt: #X43L0101F

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Casa de vânzare

Actualizat in 15.01.2019
590.288 RON
142.392 USD
125.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Rosu, Suprafata utila: 180,3 mp, Suprafata teren: 214 mp, Regim înaltime: P+1E+M
Casa de vânzare - imaginea 2
Casa de vanzare in Rosu, Suprafata utila: 180,3 mp, Suprafata teren: 214 mp, Regim înaltime: P+1E+M
180,3 mp utili | 214 mp teren
 • Casa de vânzare - imaginea 1
  Casa de vanzare in Rosu, Suprafata utila: 180,3 mp, Suprafata teren: 214 mp, Regim înaltime: P+1E+M
 • Casa de vânzare - imaginea 2
  Casa de vanzare in Rosu, Suprafata utila: 180,3 mp, Suprafata teren: 214 mp, Regim înaltime: P+1E+M

Detalii

Proprietate rezidentiala constituita din casa de locuit si teren intravilan categoria de folosinta curti constructii in suprafata de 79 mp si cu destinatia teren arabil in suprafata de 135 mp. Casa este construita in regim de inaltime P+E+P si are o suprafata utila de 180,30 mp. Cladirea detine finisaje medii: pardoseli de beton acoperite cu placaj gresie, placaj faianta in baie/bucatarie, zugraveli in vopsea lavabila si tamplarie din profile PVC cu geam termopan, iar la exterior este tencuita, gletuita si acoperita cu tencuiala decorativa. Lotul de teren are o suprafata de 214 mp si are o deschidere de 11,21 ml. Acesta este amplasat in zona vestica a municipiului Bucuresti, in satul Rosu, comuna Chiajna, judetul Ilfov, intr-o zona rezidentiala caracterizata prin prezenta unor proprietati ...Citeşte mai mult

Caracteristici

 • Suprafaţă utilă:180,3 mp
 • Suprafaţă teren:214 mp
 • Nr. fronturi:1
 • Front stradal:11.21 m
 • Regim înălţime:P+1E+M

Specificaţii

Finisaje

 • Podele: Gresie
 • Pereti: Faianta, Vopsea lavabila
 • Ferestre cu geam termopan: PVC

Alte detalii zonă

 • Mijloace de transport
 • Iluminat stradal

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi