ID Anunt: #X43L0102K

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Sinteşti - Hartă
Actualizat în 14.05.2021
Preţ pornire:
98.970 RON
22.521 USD
20.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Sintesti, Suprafata utila: 87,98 mp, Suprafata teren: 1430 mp, An constructie: Intre 1941 si 1977
Vezi galeria
87,98 mp utili | 1430 mp teren
Salvează  19 0Adaugă notiţe

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan in suprafata de 1.430 mp si constructie fost dispensar, cu un regim de inaltime parter și o suprafata utila de 87,98 mp edificat în anii 50. Constructia se afla intr-o stare avansata de degradare. Imobilul este situat in sat Sintesti, comuna Vidra, judetul Ilfov.

Caracteristici

  • Suprafaţă utilă:87,98 mp
  • Suprafaţă teren:1430 mp
  • An construcţie:Între 1941 şi 1977

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi