ID Anunt: #X5PE010AD

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

R000135 Casa cu teren Pipera Licitatie

Voluntari, zona Central - Hartă
Actualizat în 21.01.2021
Preţ pornire:
1.177.886 RON
268.501 USD
238.000

EUR

Comision 0% cumpărător
R000135 Casa cu teren Pipera Licitatie - imaginea 1
Casa de vanzare in Voluntari, Central, Suprafata teren: 500 mp, Regim înaltime: P+2E
Vezi galeria
500 mp teren
Salvează  13 0Adaugă notiţe

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

 • • Organizator:
  PRIME INSOLV PRACTICE S.P.R.L

Detalii

Proprietate imobiliara situata in loc. Voluntari, jud. Ilfov, formata din teren in suprafata de 499 mp. din acte (500 mp masurata) si constructia C1 edificata pe acesta, compusa din P+2, cu o suprafata construita la sol de 233 mp.

Caracteristici

 • Suprafaţă construită
  (Amprentă la sol):233 mp
 • Suprafaţă teren:500 mp
 • Regim înălţime:P+2E

Specificaţii

Alte detalii zonă

 • Amenajare strazi: Asfaltate
 • Mijloace de transport
 • Iluminat stradal
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi