ID Anunt: #X87Q010NL

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Paltineni - Hartă
Actualizat în 25.11.2019
Preţ pornire:
25.581 EUR
28.448 USD
122.259

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Paltineni, Suprafata teren: 718 mp
Vezi galeria
718 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan curti-constructii in suprafata de 718 mp si constructia C1 - locuinta in suprafata de 82 mp.

Caracteristici

  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):82 mp
  • Suprafaţă teren:718 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi