ID Anunt: #X6Q1010QO

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa si teren, 772 mp, Buzau

Buzau, zona Transilvaniei - Hartă
Actualizat în 28.05.2019
Preţ pornire:
355.087 RON
82.711 USD
74.300

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa si teren, 772 mp, Buzau - imaginea 1
Casa de vanzare in Buzau, Transilvaniei,
Casa si teren, 772 mp, Buzau - imaginea 2
Casa de vanzare in Buzau, Transilvaniei,
Vezi galeria
  • Casa si teren, 772 mp, Buzau - imaginea 1
    Casa de vanzare in Buzau, Transilvaniei,
  • Casa si teren, 772 mp, Buzau - imaginea 2
    Casa de vanzare in Buzau, Transilvaniei,

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietatea este amplasata in zona periferica a municipiului Buzau, in zona Transilvaniei, cartier Simileasca, pe partea stanga, la iesirea din mun. Buzau catre Brasov, pe DN10.

Imobilul este compus din:

Teren intravilan in suprafata totala de 772 mp, forma regulata, plan si beneficieaza de front stradal de cca 13 ml la drum de acces asfaltat.

Corp cladire-casa de locuit, cu regim de inaltime P, avand suprafata ocupata la sol de 147 mp si suprafata utila de 127 mp;

Corp de cladire C2-casa de locuit, cu regim de inaltime P, avand suprafata ocupata la sol de 29 mp si suprafata utila de 24 mp.

Imobilul se vinde in licitatie publica.

COMISION 0%.

Caracteristici

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi