ID Anunt: #X87Q010R1

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa in comuna Lupsanu

Lupsanu - Hartă
Actualizat în 17.12.2019
Preţ pornire:
8.471 EUR
9.421 USD
40.486

RON

Comision 0% cumpărător
Casa in comuna Lupsanu - imaginea 1
Casa de vanzare in Lupsanu, Suprafata utila: 50 mp, Suprafata teren: 1855 mp, An constructie: 1950
Vezi galeria
50 mp utili | 1855 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobilul este situat in comuna Lupsanu, sat Lupsanu, Str. Agronomului nr. 259, cvartal 9, parcelele vezi tot numărul, Jud. Calarasi. Proprietatea este compusa din teren in suprafata de 835 mp cu destinatie curti constructii si constructiile edificate pe acesta si teren arabil in suprafata de 1.020 mp.

Caracteristici

  • Suprafaţă utilă:50 mp
  • Suprafaţă teren:1855 mp
  • An construcţie:1950

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi