ID Anunt: #X87Q010PO

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Apartament 4 camere si dependinte, situat intr-o casa

Cluj-Napoca, zona Baciu - Hartă
Actualizat în 12.10.2021
Preţ pornire:
60.595 EUR
68.643 USD
299.886

RON

Comision 0% cumpărător
Apartament 4 camere si dependinte, situat intr-o casa - imaginea 1
Casa de vanzare 4 camere in Cluj-Napoca, Baciu, Suprafata teren: 399 mp, An constructie: 1997
Vezi galeria
4 camere | 399 mp teren
Salvează  29 0Adaugă notiţe

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietatea este localizata in zona median periferica a Clujului , in Cartierul Dambul Rotund. Cartierul Dambul Rotund este amplasat in partea de nord a municipiului, imediat dupa zona Garii de Calatori ,principalele artere de circulatie fiind B-dul Corneliu Coposu si strada Maramuresului Cartierul reprezinta o zona de dezvoltare imobiliara intense in ultimul timp datorita faptului ca s-au introdus retelele de apa potabila, canalizare si gaz pe toate strazile. Proprietatea fiind formata din apartament si terenul aferent acesteia. Apartamentul este situat intr-o casa cu un regim de inaltime P+1+M si este compusa din 4 camere si dependinte. Acesta este situat la mansarda. Acoperisul imobilului este tip sarpanta din lemn cu invelitoare de tigla. Terenul este in suprafata de 399 mp.

Caracteristici

  • Nr. camere:4
  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):183 mp
  • Suprafaţă teren:399 mp
  • An construcţie:1997

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi