ID Anunt: #X87Q010R0

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa in Cluj

Cluj-Napoca, zona Grigorescu - Hartă
Actualizat in 21.10.2019
Preţ pornire:
189.555 EUR
208.769 USD
902.947

RON

Comision 0% cumpărător
Casa in Cluj - imaginea 1
Casa de vanzare 4 camere in Cluj-Napoca, Grigorescu, Suprafata utila: 254 mp, Suprafata teren: 920 mp, Regim înaltime: P+M, An constructie: 2001
Vezi galeria
4 camere | 254 mp utili | 920 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobilul este situat in Cluj-Napoca, in cartierul Grigorescu, pe strada Uliului nr. 55, jud. Cluj. Proprietatea este compusa din locuinta cu regim de inaltime S+P+M si suprafata utila de 254 mp si 3 parcele de teren in suprafata de 356 mp, 412 mp si 152 mp. Locuinta a fost edificata in anul 2001 si este compusa din 4 camere si dependinte.

Caracteristici

  • Nr. camere:4
  • Suprafaţă utilă:254 mp
  • Suprafaţă teren:920 mp
  • An construcţie:2001
  • Regim înălţime:P+M

Specificaţii

Utilităţi

  • Utilitati generale: Curent

Alte detalii zonă

  • Amenajare strazi: Asfaltate
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi