ID Anunt: #X87Q010QC

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Constanta, zona Boreal - Hartă
Actualizat in 17.05.2019
Preţ pornire:
136.175 EUR
153.495 USD
643.128

RON

Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Constanta, Boreal,

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobilul este situat pe Bdul Tomis, nr 425 (str. Lisabona nr. 8), parcela 367, lot G13 in cartierul Tomis PLUS. Cartierul se afla la iesirea din Constanta spre oras Ovidiu, langa Centrul Comercial ?Tom? si vis-a-vis de cartier ?Palazu Mare?. Accesul in cartier se face din B-dul Tomis. Proprietatea este alcatuita din casa si teren. Casa avand regim de inaltime P+1, dispune de o suprafta construita la 71 mp si suprafta desfasurata de 145 mp. Terenul are deschidere de 7,55 m la strada Lisabona, asfaltata. Nu are gard stradal, accesul in casa efectuandu-se direct de pe trotuarul aferent strazii.

Caracteristici

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi