ID Anunt: #X9330104D

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Oferta casa

Constanta, zona Central - Hartă
Actualizat în 26.06.2018
Preţ pornire:
199.178 EUR
222.662 USD
951.791

RON

Comision 0% cumpărător
Preţ redus cu 25%
Oferta casa - imaginea 1
Casa de vanzare in Constanta, Central,
Oferta casa - imaginea 2
Casa de vanzare in Constanta, Central,
Vezi galeria
 • Oferta casa - imaginea 1
  Casa de vanzare in Constanta, Central,
 • Oferta casa - imaginea 2
  Casa de vanzare in Constanta, Central,

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

 • • Organizator:
  Vlad Irinel
 • • Condiţii de participare:
  Depozit minim: 10%
 • • Număr dosar execuţional:
  100/2017

Detalii

De vanzare casa situata in zona de centru a municipiului , dispune de un teren intravilan de 147 mp , iar regimul de contructie este D+P+E+M. Se vinde fara sarcini.

Caracteristici

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi