ID Anunt: #X5FH0105A

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Casa de vânzare 17 camere

Constanţa, zona Faleza Nord - Hartă
Actualizat în 06.01.2021
1.491.536 RON
371.954 USD
306.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare 17 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 17 camere in Constanta, Faleza Nord, Suprafata teren: 297 mp
Vezi galeria
17 camere | 297 mp teren

Detalii

Teren 297 mp si casa cu suprafata construita de 175.16 mp.

Caracteristici

  • Nr. camere:17
  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):175,16 mp
  • Suprafaţă teren:297 mp

Specificaţii

Alte detalii zonă

  • Amenajare strazi: Asfaltate
  • Mijloace de transport
  • Iluminat stradal
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi