ID Anunt: #X87Q01010

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Imobil situat in Ovidiu,Str Mugurel, nr.2, Jud Constanta

Actualizat in 04.11.2019
Preţ pornire:
440.888 RON
102.143 USD
92.571

EUR

Comision 0% cumpărător
Preţ redus cu 25%
Imobil situat in Ovidiu,Str Mugurel, nr.2, Jud Constanta - imaginea 1
Casa de vanzare in Ovidiu, Regim înaltime: S+P+1E+M
Vezi galeria

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Condiţii de participare:
    Depozit minim: 10%

Detalii

Imobilul este compus din teren si constructie C1-locuinta S+P+E+M, cu o suprafata construita de 148.03 mp si suprafata desfasurata de 569.34 mp.

Caracteristici

  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):148,03 mp
  • Suprafaţă desfăşurată:569.34 mp
  • Regim înălţime:S+P+1E+M

Specificaţii

Vecinătăţi

Strada asfaltata, inconjurata de case, magazin alimentar la parterul cladirii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi