ID Anunt: #X87Q010OS

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare 6 camere

Valu lui Traian - Hartă
Actualizat in 19.02.2019
Preţ pornire:
77.417 EUR
86.424 USD
368.669

RON

Casa de vânzare 6 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 6 camere in Valu lui Traian, Suprafata utila: 72,09 mp, Suprafata teren: 541 mp
6 camere | 72,09 mp utili | 541 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietatea imobiliara este situata in partea dreapta a comunei Valu lui Traian cu sens de mers Constanta - Murfatlar. Accesul catre imobil se face din strada principala a comunei, Calea Dobrogei, pe strada Podgoriei. Imobilul este situat in arealul format de strada Calea Dobrogei, strada Viei, strada Tudor Arghezi si strada Garofitei. In zona sunt amplasate exclusiv constructii de tip case cu diferite regimuri de inaltime.
Proprietatea este formata din teren si casa. Terenul in suprafata de 541 mp, are deschidere de 16,7 m la strada asfaltata, Podgoriei. Este imprejmuit stradal cu gard din zidarie si pe latura nordica si estica cu gard din zidarie cu inaltime de cca 2 m. Stradal, are poarta dubla de acces din fier si plexiglass si poarta simpla de acces din fier. Terenul este amenajat c...Citeşte mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:6
  • Suprafaţă utilă:72,09 mp
  • Suprafaţă teren:541 mp

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi