ID Anunt: #X87Q010RG

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare 5 camere

Dărmăneşti - Hartă
Actualizat în 07.09.2020
Preţ pornire:
15.579 EUR
19.051 USD
75.909

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare 5 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 5 camere in Darmanesti, Suprafata teren: 455 mp
Vezi galeria
5 camere | 455 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobilul este situat in intravilanul comunei Darmanesti, Sat Darmanesti nr. 1192A, Jud. Dambovita. Proprietatea este compusa din teren categoria de folosinta curti-constructii, in suprafata de 455 mp si constructiile situate pe acesta, respectiv locuinta si veranda. Locuinta este construita din caramida, este compusa din 5 camere si dependinte, avand suprafata de 138 mp, iar anexa - veranda este construita din caramida si are suprafata de 35 mp.

Caracteristici

  • Nr. camere:5
  • Suprafaţă desfăşurată:173 mp
  • Suprafaţă teren:455 mp

Specificaţii

Dotări

  • Alte spatii utile: Dependinte
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi