ID Anunt: #X87Q010SD

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Dărmăneşti - Hartă
Actualizat în 06.11.2020
Preţ pornire:
8.439 EUR
10.257 USD
41.132

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Darmanesti, Suprafata teren: 913 mp
Vezi galeria
913 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobil compus din teren intravilan si constructiile aferente este situat in intravilanul comunei Darmanesti, tarlaua 14, parcela 474, judetul Dambovita. Terenul are suprafata de 913 mp din masuratori cadastrale, respectiv 1000 mp din acte. Constructia, C1, construita din boltari de beton si acoperis terasa necirculabila, are suprafata construita de 70 mp.

Caracteristici

  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):70 mp
  • Suprafaţă teren:913 mp
  • Structură rezistenţă: beton

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi