ID Anunt: #X87Q010BG

imobiliare.ro

Doar o dată pe an apare Black Friday Discount -77% Garantat. Profită până nu expiră!

Adaugă Anunţ cu discount -77% Garantat

  Adaugă Anunţ -77% garantat
  Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

  Casa de vânzare o cameră

  Galati, zona Nord - Hartă
  Actualizat in 10.10.2019
  Preţ pornire:
  126.942 EUR
  139.612 USD
  605.119

  RON

  Comision 0% cumpărător
  Casa de vânzare o cameră - imaginea 1
  Casa de vanzare o camera in Galati, Nord, Suprafata utila: 282 mp
  Vezi galeria
  1 cameră | 282 mp utili

  Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  Detalii

  Proprietatea este amplasata la periferia Municipiului Galati, in zona rezidentiala cunoscuta sub denumirea de Traian-Nord (Arcasilor). Zona este caracterizata prin case de locuit cu regim de inaltime maxim P+2E, edificate dupa anul 2000. Cartierul a cunoscut cea mai mare dezvoltare intre anii 2005-2010 fiind una dintre zonele preferate ale celor ce doresc construirea unei case. In apropiere se gasesc spitale (Spitalul de boli infectioase, Spitalul de psihiatrie), magazinul METRO Cash&Carry;, Club VIVA (hotel, spa, club sportiv). Cartierul este incadrat de str. Arcasilor, str. Stefan cel Mare si str. Traian (DN26), cea mai importanta artera din zona ce leaga centrul orasului de iesirea catre DN26. Zona este linistita cu un ambient placut si dispune de mijloace de transport in comun. Terenul...Citeşte mai mult

  Caracteristici

  • Nr. camere:1
  • Suprafaţă utilă:282 mp

  Specificaţii

  Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
  Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

  Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

  Localizare şi împrejurimi