ID Anunt: #X87Q010PH

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare 6 camere

Vanatori - Hartă
Actualizat in 04.06.2019
Preţ pornire:
58.071 EUR
64.204 USD
274.190

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare 6 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 6 camere in Vanatori, Suprafata teren: 498 mp
6 camere | 498 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Casa P+E cu suprafata construita la sol de 90 mp si teren aferent de 498 mp (lot 13). Compusa din: camera de zi, camera de luat masa, birou, spatiu tehnic, magazie, trei dormitoare, doua bai, doua holuri si terasa.

Caracteristici

  • Nr. camere:6
  • Suprafaţă teren:498 mp

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi