ID Anunt: #X43L0100P

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Darasti-Vlasca - Hartă
Actualizat în 15.10.2019
Preţ pornire:
153.322 RON
35.601 USD
32.100

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Darasti-Vlasca, Suprafata teren: 399 mp
Casa de vânzare - imaginea 2
Casa de vanzare in Darasti-Vlasca, Suprafata teren: 399 mp
Vezi galeria
399 mp teren
  • Casa de vânzare - imaginea 1
    Casa de vanzare in Darasti-Vlasca, Suprafata teren: 399 mp
  • Casa de vânzare - imaginea 2
    Casa de vanzare in Darasti-Vlasca, Suprafata teren: 399 mp

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Casa cu teren situata in str Dragomaneasa nr. 21, comuna Darasti Vlasca, judet Giurgiu, casa P+M, teren 399 mp, casa in suprafata construita la sol de 70.89 mp si suprafata desfasurata de 140.00 mp.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:399 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi