ID Anunt: #X87Q0109H

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Actualizat în 22.01.2020
Preţ pornire:
29.832 EUR
32.242 USD
144.027

RON

Comision 0% cumpărător
Preţ redus cu 25%
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Malu, Suprafata teren: 700 mp, Regim înaltime: S+P+M
Vezi galeria
700 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Condiţii de participare:
    Depozit minim: 10%

Detalii

Teren intravilan in suprafata de 700 mp( din acte), respectiv 717 mp ( din masuratori ) plus constructii edificate pe acesta: C1 - constructie de locuinta in suprafata de 42 mp; C2- constructii anexa in suprafata de 53 mp; C3- constructii de locuinte, compusa din locuinte, compusa din locuinta S+P+M in suprafata 91 mp ; C4 - constructii anexa compusa din garaj in suprafata de 39 mp ; C5 - constructii anexa compusa din terasa in suprafata de 23 mp .

Caracteristici

  • Suprafaţă desfăşurată:248 mp
  • Suprafaţă teren:700 mp
  • Regim înălţime:S+P+M

Specificaţii

Dotări

  • Alte spatii utile: Anexe
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi