ID Anunt: #X6Q1010A7

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa_Teren, Sat Gostinu, jud. Giurgiu

Giurgiu, zona Nord - Hartă
Actualizat în 02.07.2019
Preţ pornire:
83.750 RON
19.592 USD
17.526

EUR

+ TVA
Comision 0% cumpărător
Casa_Teren, Sat Gostinu, jud. Giurgiu - imaginea 1
Casa de vanzare in Giurgiu, Nord,
Casa_Teren, Sat Gostinu, jud. Giurgiu - imaginea 2
Casa de vanzare in Giurgiu, Nord,
Casa_Teren, Sat Gostinu, jud. Giurgiu - imaginea 3
Casa de vanzare in Giurgiu, Nord,
Vezi galeria
  • Casa_Teren, Sat Gostinu, jud. Giurgiu - imaginea 1
    Casa de vanzare in Giurgiu, Nord,
  • Casa_Teren, Sat Gostinu, jud. Giurgiu - imaginea 2
    Casa de vanzare in Giurgiu, Nord,
  • Casa_Teren, Sat Gostinu, jud. Giurgiu - imaginea 3
    Casa de vanzare in Giurgiu, Nord,

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobil situat in Sat Gostinu, Com. Gostinu, Jud. Giurgiu, compus din teren in suprafata de 5072 mp, cu constructie de 67.80 mp.

Bunul se vinde in licitatie publica, pretul de incepere fiind de 17526 eur si reprezinta 75% din valoarea de piata a imobilului. In conditiile in care sunt 2 sau mai multe persoane interesate, iar ofertele sunt sub pretul de pornire a licitatiei, imobilul se va vinde persoanei care ofera cel mai mare pret, in conditiile prevazute de art. 846 c.pr.c.

Caracteristici

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi