ID Anunt: #X87Q010PS

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Popeşti - Hartă
Actualizat în 08.11.2021
Preţ pornire:
48.736 EUR
54.982 USD
241.200

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Popesti, Suprafata utila: 119 mp, Suprafata teren: 1100 mp
Vezi galeria
119 mp utili | 1100 mp teren
Salvează  5 0Adaugă notiţe

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobil compus din teren in suprafata de 1100 mp, conform actelor de proprietate si 1290 mp din masuratorile cadastrale si constructiile edificate pe acesta C1- locuinta in suprafata de 75 mp, C2 ? anexa in suprafata de 24 mp si C3, anexa in suprafata de 20 mp.

Caracteristici

  • Suprafaţă utilă:119 mp
  • Suprafaţă teren:1100 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi