ID Anunt: #X87Q010U3

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare 3 camere

Tântava - Hartă
Actualizat în 19.10.2021
Preţ pornire:
32.034 EUR
37.301 USD
158.471

RON

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare 3 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 3 camere in Tantava, Suprafata utila: 66,5 mp, Suprafata teren: 3000 mp
Vezi galeria
3 camere | 66,5 mp utili | 3000 mp teren
Salvează  2 0Adaugă notiţe

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietatea este situata in comuna Gradinari, sat Tantava, jud Giurgiu, la aproximativ 200 m de centrul satului. Aceasta este compusa din teren intravilan in suprafata de 3.000 mp. conform actelor de proprietate, respectiv in suprafata de 2.886 mp. conform masuratorilor cadastrale, si constructiile edificate pe acesta, respectiv locuinta si anexa. Locuinta are regim de inaltime P, suprafata totala de 66,50 mp. si suprafata construita la sol de 84 mp, fiind compusa din 3 camere si dependinte. Aceasta beneficiaza de fundatie din beton, structura din beton armat, inchideri din caramida, acoperis cu sarpanta din lemn si invelitoare din tabla. Incalzirea se realizeaza cu sobe de teracota. Anexa are regim de inaltime P si suprafata construita la sol de 36 mp. Terenul este plan, cu forma regulat...Citeşte mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:3
  • Suprafaţă utilă:66,5 mp
  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):84 mp
  • Suprafaţă teren:3000 mp

Specificaţii

Utilităţi

  • Sistem incalzire: Soba/Teracota

Alte detalii zonă

  • Iluminat stradal
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi