ID Anunt: #X5F31101C

imobiliare.ro

Casa si teren, Bd. I. C. Bratianu (fosta str. Eroilor), Giurgiu

Giurgiu, zona Vest - Hartă
Actualizat în 23.09.2021
80.656 EUR
90.993 USD
399.176

RON

Comision 0% cumpărător
Proprietate publicată fără poze.
176 mp teren

Detalii

Proprietatea imobiliară de tip teren si constructie P+M situata in bd. I. C. Bratianu (fosta str. Eroilor), loc. Giurgiu, jud. Giurgiu, compusa din:

oTeren intravilan in suprafata de 176 mp

oLocuinta cu regim de inaltime P+M, avand Sc = 114 mp, Scd = 193,40 mp

Caracteristici

  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):114 mp
  • Suprafaţă teren:176 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi