ID Anunt: #X5F311021

imobiliare.ro

Vila in zona Billa, Mun. Iasi, Jud. Iasi

Iaşi, zona Arcu - Hartă
Actualizat în 19.10.2021
275.808 EUR
311.154 USD
1.365.000

RON

Comision 0% cumpărător
Proprietate publicată fără poze.
260 mp teren
Salvează  2 0Adaugă notiţe

Detalii

Teren in suprafata de 260 mp pe care se afla edificata constructie in suprafata construita la sol de 112 mp si suprafata utila de 319 mp. Imobilul este situat in zona linistita adiacenta cetrului orasului, la cateva minute de Piata Unirii, Gara de Nord si unitati comerciale.Acces facil catre mijloce de transport in comun.

Caracteristici

  • Suprafaţă construită
    (Amprentă la sol):319 mp
  • Suprafaţă teren:260 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi