ID Anunt: #X9P80100C

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Adămuş - Hartă
Actualizat în 08.05.2019
Preţ pornire:
129.943 RON
29.803 USD
27.000

EUR

Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Adamus, Suprafata utila: 142 mp, Suprafata teren: 1500 mp
Vezi galeria
142 mp utili | 1500 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Organizator:
    BEJ Vintila Marius
  • • Număr dosar execuţional:
    374/E/2012

Detalii

Teren 1500 mp si casa in suprafata utila de 142 mp, anl constructiei 2006

Caracteristici

  • Suprafaţă utilă:142 mp
  • Suprafaţă teren:1500 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi