ID Anunt: #X9P80100R

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare 5 camere

Craciunesti - Hartă
Actualizat în 10.09.2018
Preţ pornire:
172.030 RON
40.245 USD
36.000

EUR

Casa de vânzare 5 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 5 camere in Craciunesti, Suprafata teren: 2700 mp
Vezi galeria
5 camere | 2700 mp teren

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Organizator:
    BEJ Vintila
  • • Număr dosar execuţional:
    61/E/2012

Detalii

Teren in suprafata de 2700 mp si casa construita in 1954, Localitate se afla la doar 11 km de Targu Mures.

Caracteristici

  • Nr. camere:5
  • Suprafaţă teren:2700 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi