ID Anunt: #X5FH01054

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Casa de vânzare

Piteşti, zona Negru Vodă - Hartă
Actualizat în 26.08.2020
999.006 RON
243.583 USD
205.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Pitesti, Negru Voda, Suprafata utila: 399,45 mp, Suprafata teren: 589 mp
Vezi galeria
399,45 mp utili | 589 mp teren

Detalii

Teren 589 mp si casa cu suprafata utila de 399.45 mp

Caracteristici

  • Suprafaţă utilă:399,45 mp
  • Suprafaţă teren:589 mp

Specificaţii

Alte detalii zonă

  • Amenajare strazi: Asfaltate
  • Mijloace de transport
  • Iluminat stradal
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi