ID Anunt: #X43L0100R

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare 3 camere

Ploieşti, zona Eroilor - Hartă
Actualizat în 19.08.2021
Preţ pornire:
200.422 RON
45.793 USD
40.500

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare 3 camere - imaginea 1
Casa de vanzare 3 camere in Ploiesti, Eroilor, Suprafata utila: 48,27 mp, Suprafata teren: 194 mp
Vezi galeria
3 camere | 48,27 mp utili | 194 mp teren
Salvează  150 0Adaugă notiţe
 • Casa de vânzare 3 camere - imaginea 1
  Casa de vanzare 3 camere in Ploiesti, Eroilor, Suprafata utila: 48,27 mp, Suprafata teren: 194 mp
 • Casa de vânzare 3 camere - imaginea 2
  Casa de vanzare 3 camere in Ploiesti, Eroilor, Suprafata utila: 48,27 mp, Suprafata teren: 194 mp
 • Casa de vânzare 3 camere - imaginea 3
  Casa de vanzare 3 camere in Ploiesti, Eroilor, Suprafata utila: 48,27 mp, Suprafata teren: 194 mp

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan curti-constructii in suprafata de 194 mp si constructie edificata pe acesta cu o supratafa construita la sol de 58.02 mp si o suprafata utila de 48.27 mp. Constructia este compusa din bucatarie cu camera de zi, 2 camere, camara, grup sanitar si hol si detine finisaje medii :parchet in camere, gresie si faianta in grupul sanitar si bucatarie, tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan si instalatie electrica noua .Imobilul este amplasat in zona de Vest a orasului Ploiesti, langa Sala Sporturilor Olimpia, intr-o zona rezidentiala de case si vile, fiind o frumoasa zona de agrement. Proprietatea este situata in Ploiesti, Str. Jupiter nr.57, Judetul Prahova.

Caracteristici

 • Nr. camere:3
 • Suprafaţă utilă:48,27 mp
 • Suprafaţă teren:194 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi