ID Anunt: #X43L0100J

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Casa de vânzare

Ploieşti, zona Lupeni - Hartă
Actualizat în 30.08.2021
Preţ pornire:
159.274 RON
37.280 USD
32.189

EUR

Comision 0% cumpărător
Casa de vânzare - imaginea 1
Casa de vanzare in Ploiesti, Lupeni, Suprafata teren: 186.76 mp
Vezi galeria
186.76 mp teren
Salvează  47 0Adaugă notiţe
  • Casa de vânzare - imaginea 1
    Casa de vanzare in Ploiesti, Lupeni, Suprafata teren: 186.76 mp
  • Casa de vânzare - imaginea 2
    Casa de vanzare in Ploiesti, Lupeni, Suprafata teren: 186.76 mp
  • Casa de vânzare - imaginea 3
    Casa de vanzare in Ploiesti, Lupeni, Suprafata teren: 186.76 mp

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietate rezidentiala constituita din casa de locuit si teren intravilan de categoria curti-constructii in suprafata de 186,76 mp avand o deschidere la strada de 7,50 ml. Casa este construita in regim de inaltime P si are o suprafata desfasurata de 107,83 mp. Cladirea are 9 incaperi si detine finisaje de calitate medie. Aceasta este amplasata in zona sudica periferica a municipiului Ploiesti, intr-o zona linistita, cu un ambient civilizat si placut, cu acces la mijloacele de transport in comun, avand in apropiere institutii de invatamant, institutii de cult, unitati medicale si unitati comerciale. Imobilul este situat in str. Tinerimii, nr. 43, Ploiesti, judetul Prahova.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:186.76 mp

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi